Global Incident Map (Reloads Every 460 seconds)

ANYTHING U WANNA KNOW .....

Subscribe to Jibon007

Pic of The Day

Photobucket

Monday, February 26, 2007

Friday, February 23, 2007

Some Very Interesting Facts You Probably Don’t Know…

If you yelled for 8 years,7 months and 6 days you would have
produced enough sound energy to heat one cup of coffee.

If you farted consistently for 6 years and 9 months, enough gas
is produced to create the energy of an atomic bomb.

The human heart creates enough pressure when it pumps out to the
body to squirt blood 30 feet.

A pig’s orgasm lasts 30 minutes.

A cockroach will live nine days without its head before it
starves to death.

Banging your head against a wall uses 150 calories an hour.
(Do not try this at home .. maybe at work)

The male praying mantis cannot copulate while its head is
attached to its body. The female initiates sex by ripping the
male’s head off.

The flea can jump 350 times its body length. It’s like a human
jumping the length of a football field.

The catfish has over 27,000 taste buds.

Some lions mate over 50 times a day.


Butterflies taste with their feet.

The strongest muscle in the body is the tongue.

Right-handed people live, on average, nine years longer than
left-handed people do.

Elephants are the only animal that cannot jump.

A cat’s urine glows under a blacklight.

An ostrich’s eye is bigger than its brain.

Starfish have no brains.

Polar bears are left-handed.

Humans and dolphins are the only species that have sex for
pleasure.

Thursday, February 15, 2007

KEBAL?

Wednesday, February 14, 2007

Kalau si kecik TERLAMPAU HYPERACTIVE

TAK SANGKA U.....


Image Hosting

Kalau nak lebih detail
KLIK SINI

....teringat kawan aku tu seorang....selalu aje pi
CARREFOUR shopping untuk stok sebulan....

Sunday, February 11, 2007

Wednesday, February 7, 2007

50 Most Influential Blogs in MALAYSIA

Kalau rasa banyak sangat masa nak suft,bole lah tengok
satu persatu

MAI KLIK SINI

Nak Print Gambar Sendiri Sebesar Yang Bole..



Aku dapat link nie dari
http://cwkhang.blogspot.com/2007/02/create-large-wall-posters-from-any.html

Bagus juga tips yang diberi oleh beliau
Jadi sapa sapa nak buat gambar sebesar dinding pun
tak jadi hal.......habis habis ink printer ko lah yg jadi
mangsa........

Try ke Link
CLICK HERE 

The Meaning When Boss Speaks.....

When Your Boss Praises You...
Here’s what it really means…

Outgoing personality : Always out of the office
Great presentation skills : Can fool people
Good communication skills : Spends a lot of time on phone
Average employee : Not too bright
Exceptionally well qualified : Made no major blunders yet
Work is first priority : Too plain to get a date
Independent worker : Nobody knows what he/she does Quick thinking :
                                        Offers plausible excuses

Careful thinker : Won’t make a decision
Aggressive : Obnoxious
Uses logic on difficult jobs : Gets someone else to do them
Expresses himself/herself well : Speaks English
Meticulous attention to detail : A nitpicker
Has leadership qualities : Is tall or has a loud voice
Exceptionally good judgment : Lucky
Keen sense of humor : Knows a lot of dirty jokes
Career minded : Back stabber
Loyal : Can’t get a job anywhere else

 

Tuesday, February 6, 2007

Tak Faham Maksud tu




 
JANGAN JADI LEMBU

Tulisan Itulah yang aku nampak kat peti surat.tiang letrik,public phone....
semasa aku jalan jalan kat Kg Desa Rahmat,Tampoi.Johor Bahru....ptg tadi
Ganbar nie diambil oleh member aku...En MAJID dgn
menggunakan hp barunya Motorola L6
(hehehe promote dia cikit)
Pelik dan kelakar dibuatnya......Tapi pada sapa yg makan cili rasa pedas
fahamler maksud benda tue.......
Ada MAKNA tue......

Pada tekaan aku tu,Aku rasalah....ia ditujukan pada budak budak yg
tampal sticker AH LONG tue....pasal aku perasan kaw BAZAAR tu
bebas dari serangan sticker sticker kat sana!...
YG BUAT AKU PELIK....................................MACAM
FAHAM PULAK THEY ALL tu.....


kalau sangkaan aku tu betul........CADANGAN NIE HARUS
DIBINCANGKAN SEBAGAI SATU TOPIK KHAS DI PARLIMEN..

THE IDEA WORKS!!
HEHEHEHEHE................







TAU APA NIE?...



 
Taring Harimau.....
Bulan lepas kat Harian MEtro ada tulis ....ada org siap bayar
RM10,000. for that thing....hehehe nasib baik aku tak tahu
buyer tue.....SUREeeeee aku jual kat dia!....HALF PRICE pun
takpe.....

Panjangnya 4in....Mengikut ceriter org org yg dah check taring
nie.....semuanya telly(sama)...
Mukanya aje dah 2.5 - 3kaki...so bayangkanlah kalau siap badannya
ada yg dah check..pas tue cepat cepat ambik air sembahyang....
pasal nampak si rimau tue...ngeriii katanya...

Mengikut rekod si belang nie.....dah 3 org kena dgnnya....

Kalau ceriter dari aku pulak.....hehehhe aku TERTEST...
storinya ialah.....pada masa dulu tue....masa aku tengah awal
30an....ada member baik(D) aku tue kena pau(ugut) dgn seorg
yg bole dianggap pailang(R) jugak....
So si D nie ajak aku ke satu restoran TANPA beritahu yg dia nak
slowww talk dgn si R.Bila dah jumpa masa tue BARUler aku tahu
pertemuan tu...Aku pun sebenarrrrnya PANIK dan TAKUT....mana
taknya....konco konco R ada jugak masa tu....

Dalam keadaan panik&takut...aku pun rasa marah jugak....
ialah..marah pasal si D tipu aku....tak beritahu tujuannya.....
Dalam keadaan marah(takut takut)...aku ada jugak masuk
campur dlm percakapan diaorg tu....THEN aku perasan si R
macam gaman/gelabah/ siap tak berani tengok muka aku
bila kita berbual
Dipendekkan stori......(aku nie jenis malas nak details sangat)
last last...si R sekarang nie....jadi member gua pulak
.......hehehhehe pelik kan?

So apa yg dikatakan kat METRO tu.....entahlah nak caya ke tidak
BUT to me....KALAU SIPEMAKAI tu dlm
KEADAAN MARAH...
pucat lesi org TAU!....jadi pulak kesannya.....

sekian terimakasih.....wahcha.....hahaha....

Dapat BalasanNYA


 
Mintak mintaklah...pada yang kaki BUANG ANAK..pas nie dapat
anak berupa macam tue.....Padan Muka!baru puas ati aku!!....

FUCK YOU....for those yang bertanggungjawab


Pada yg bertanggungjawab tu...FUCK YOU!
.....nielah padahnya....sayang,cintan & NAFSU punya pasallah
melainkan pada yg kes rogol.....
KALAULAH aku dapat.......tak geti aku nak kata apa yg
aku nak buat kat type they all nieeee...........
KES KENA TIPU pulak??....mana ada.....pada yg kata kena
tipu tueee........KO JUGAK YANG SAMA BERSALAH!.....
kalau kuat iman,pegangan agama kuat.....NO SUCH THING
....kena tipu!!!..........

Pada yg MARRIED guys.....yg masih menggatal tue.......
ingat ingat ler.......Kata org APA BENDA YANG TAK BAIK
dibuat oleh kamu.........silap silap
bole turun/kena kat adik beradik
atau anak sendiri ko.......

renungi lerrrrrrr...........
dan ingat...balasannnnn! NYA.

LINK ke beriter di atas.....




 

Tangan Sapo tu?


 

Ni ah...aku nak stori pada yang belum kahwin/atau baru nak berpasangan
Ko semua cuba CHECK tapak tangan tunang/pasangan/couple kauorg
dulu.....ada tak macam gambar attach tu?...Iaitu garisan tu betul betul
tegak dan jelas kelihatan mcm diatas tu?

Kalau ada......hehehe nasiblah...
Sebab pada org yang memiliki tangan macam nie........
KALAU LEMPANG muka orang.......berdesing telinga yg kena tue
Mula mula tu aku pun tak tahu benda benda mcm nie

TAPI dah
beberapa orang bila TERPERASAN tapak tangan aku tu...BIASANYA
akan beri nasihat tu..."KO KALAU BOLE JGNLER SEKALI KALI
TAMPAR MUKA ORG DGN TANGAN KO TUE"
baru aku take
note pasal benda nie....Tapi so far nie...seumur hidupTAK PERNAH
tampor org lerrr..CUMA sekali tu ....Tertengkar mulut dgn seseorg tue
geram punya pasal aku tampar ke kerusi ekskutifnya....hehehe..
PATAH bhg duduk/sandarnya dgn kaki kerusi tue.hehehhe
Ko org nak caya ke tidak....aku tak paksa...BUT it happen to me!

So apa yg aku nak kata disini ialah....pada kauorg yg berpasangan
dgn org org nie.....REMINDkan dia....MUNGKIN dia tak tahu.....Kang
tak sengaja ada yg masuk wad .....





Monday, February 5, 2007

Testing Mata


 

To read the sentences for the above graphic......sepetkan mata hang
sampai 90% then baru nampak ayat tue...

Cubalah!....wa tak tipu....apasal tak caya?

Friday, February 2, 2007

MODEN

Hmm kesan waktu kemodenan......

Iklan Petronas

Teringat aku kisah dulu dulu..

Untuk Kaum ADAM

Mana ehh nak cari chewing gum brand nie?...sapa tau jangan
lupa email kat aku.....wahkakakaka....

LEMBU MATRIX

Sapa yang minat ceriter Matrix,sure suka yang nie......


New Product...

This product is quite good for those suka kentut sebarangan but after
that jenis tak suka mengakuinya....So use this product sure tiada lagi
masaalah lagi....

By the way kalau minat u can purchase from Wingz
cause i saw that video from his blog.

Thursday, February 1, 2007

How to UPGRADE hotmail to 2GB

Get this tip from a site...

1. Go HERE
2. Enter your hotmail address.
3. Wait for their verification and confirmation link.
4. Follow the steps given.
5. You get 2GB for your hotmail,


Unfortunately, it is now only available in the following countries: U.S., U. K., Germany, Spain, Italy, Brazil, Japan, France, China, Canada, and Australia.

How about Malaysian ?! .......… pandai pandai lah change your country in email option.

Blog nie dah dijengok sebanyak

FeedBurner FeedCount

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics TM

Subscribe to Jibon007

RECENT READER

Visitors From