Global Incident Map (Reloads Every 460 seconds)

ANYTHING U WANNA KNOW .....

Subscribe to Jibon007

Pic of The Day

Photobucket

Friday, May 18, 2007

Free TOPUP...Tosah bazir duit lagi

Petua nie hanya ditujukan pada pembaca Jibon007,pasal kauorg sanggup meluangkan masa
kat blog tak femes langsung ini...

Walaubagaimana pun...saya harap pembaca disini rahsiakannya pasal nanti kang
DIAORANG(service provider tel) tahu...diaorg akan tukarkan code rahsia ini.

TAKNYAHLAH NAK BAZIR DUIT NAK BELI TOP UP....
 

Ok, sila baca keterangan dibawah ni ... untuk semua talian 012,013,016,017 dan 019, ambik telefon anda dail 1415788 dan ...

tunggu dalam 5 saat dan anda akan dengar seperti bunyi bising, tunggu sehingga bunyi itu hilang dan dail 9150 tunggu 3 saat dan tekan nombor telefon anda.


Anda akan dengar dia cakap "please insert you pin number" masukkan 011785 45767 00734 tunggu selepas dia kata nombor pin selesai, lepas tu dial 0407 untuk joh, 0406 utk melaka, 0403 utk kl.

Anda akan mendengar "for airtime top-up press 1623" selepas dail nombor tadi tekan nombor telefon anda sekali lagi.

Tunggu selepas bunyi bising selesai, dial 4462147 diikuti 187 selepas 5 saat...

ok, selepas beberapa saat, anda akan mendengar "your pin number is accept" anda terus dail 1778 dan anda akan dengar "your number is accept" terus dail 9366 dan anda akan dengar "your password is accept".
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Lepas itu terus dail nombor talipon anda dan anda akan dengar "kepala hotak kau, kat dalam dunia ni mana ada benda yang free, masuk toilet pun kena bayar 20 sen !!!"

No comments:

Blog nie dah dijengok sebanyak

FeedBurner FeedCount

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics TM

Subscribe to Jibon007

RECENT READER

Visitors From