Global Incident Map (Reloads Every 460 seconds)

ANYTHING U WANNA KNOW .....

Subscribe to Jibon007

Pic of The Day

Photobucket

Wednesday, January 31, 2007

My Unique Collections - INTRO


For past 10-15 years, i had a strange hobby....suka mencari &berkenalan
orang yang pandai mengubat/membantu masaalah secara halus...
atau we call them - BOMOH.

From these past years also...i dapat mengenali yang mana betul atau yang 
mana mencari makan(menipulah tue)

Kalau yang betul benar tu...Usually they all sure BAIK ONE KIND with me 
dan selalunya akan memberi benda benda /mengajar kat aku WALAUPUN
 i never ask !.... or even sometimes they will tell me...."hmmm...kan
bole buat sendiri tu!"....And when i answer...Mana ada!...kosonglah..
tak nampak apa apa....Then usually they will say "yea ke?" and smile...
TAng nielah kadang kadang buat gua bengkak!!....
And those yang palsu tu....bila i tanya, nampak tak ada apa apa yang
ada kat i....selalunya tak dapat jawab apa apa....or kata takde!....

Because of this lah, my frens yang nak visit mana mana tok moh the
first time tue..biasa bring me along...see the tok moh reaction...

I pun taknak ceriter banyak lagilah......Tujuan i disini ialah hanya menunjuk
barangan yang i dapat dari Tok Mohs....hehehe manalah tau ada yang
berkenan nak beli ke???hahaha....

..............bersambung

No comments:

Blog nie dah dijengok sebanyak

FeedBurner FeedCount

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics TM

Subscribe to Jibon007

RECENT READER

Visitors From